Følg os på:

Adresse:

Østergade 44, 8850 Bjerringbro

Krybe/kravle

Tumleleg for far og baby

Tumleleg for far og baby er et tilbud til fædrene på barsel. Det er ikke altid nemt at blive kastet ud i fuldtidspasning, og selv skulle fylde kalenderen ud. Et barn mellem 6mdr og 12mdr. har brug for aktivering, men hvad betyder det?

De fleste børn begynder at krybe mellem 7 og 9 mdr. og kravle mellem 8-10 mdr. Nogen før, nogen efter. Vi træner at krybe rigtigt, at komme op på alle fire, samt at bevæge sig i forskelligt terræn. Der vil være opsat en masse stationer, til at træne både kravl, kryb og stående/gående. Der vil være introduktion til en masse hverdagstummel, hvor det kan være en fordel med stærke far arme, så baby kan blive kastet rundt.

Tilmelding:

Vi tilbyder BabyTummel gennem LOF, og I tilmelder jer via dette link: https://lof.dk/lof-midtjylland/kurser/fodsel-og-familie/bjerringbro

Vi tumler mandage kl. 8.30-9.30 og man tilmelder sig for 6 sammenhængende uger af gangen. Det koster 540-

Er I en fædregruppe, der godt kunne tænke sig en prøvetime, kan I skrive en mail til os på aafys@aafys.dk, så finder vi en tid der passer jer. Prisen er 600,- uanset, hvor mange I er, der er dog max plads til 8.